Intrebari frecvente

Alatura-te noua!

Q: Cum functionăm?

Suntem un boutique caritabil: Primim în donație diverse obiecte (haine, accesorii, cărți, bijuterii, mobilier etc.) pe care le expunem în MCB. Oricine poate dona și oricine poate lua orice produs aflat în boutique, în schimbul unei donații.

Suntem o ceainărie: poți bea un ceai aromat cu fapte bune, poți organiza/participa la un eveniment găzduit de noi, poți programa o intâlnire cu prietenii etc. și faci o faptă bună.

Q: Cine poate dona?

TU poți DONA! Artiști, companii, persoane fizice

Q: Ce pot dona?

Puteți dona haine ( în stare bună și foarte bună, curate ), accesorii, cărti, obiecte decorative, obiecte de artă, mobilier, muzică (cd, vinil) și alimente (neperisabile, în termen de garanție și sigilate).

Q: Când si Cum putem dona?

Se pot dona produse si alimente în orice zi a săptamânii, de Luni până Vineri între orele 11:00 - 21:00, Sâmbătă și Duminică, cu un apel înainte. Aduce-ți donațiile direct la Merci, dați o semnături și GATA, fapta bună e făcută.

Q: Ce se întâmplă cu donatiile noastre?

Donațiile primite vor fi sortate și distribuite astfel: unele produse vor rămâne în boutique, altele vor fi donate familiilor copiilor bolnavi, iar altele vor fi donate familiilor cu venituri reduse, pe care noi le sustinem.