Cine vorbeste despre noi

Alatura-te noua!

Magazin cu fapte bune: cum arată singurul magazin caritabil din Bucureşti în care poţi să-ţi donezi ziua de naştere

O mulţime de oameni vin să doneze obiecte pe care nu le mai folosesc la Merci Charity Boutique, singurul...

Adevarul

Un business inedit în centrul Bucureştiului

Două tinere din Bucureşti au deschis un anticariat în Centrul Vechi al oraşului cu o idee de business inedită, care se bazează pe donaţii.

ZF Live

Centrul Vechi, "luminat" de prezenţa unei ceainării umanitare

Paradoxul "Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită" este infirmat, în totalitate, de activitatea Asociaţiei Merci Charity Boutique, loc unde vizitatorii pot avea surpriza de a găsi un spaţiu multifuncţional

www.ziarulring.ro

Merci

Un prieten nu foarte nou, dar nici foarte vechi mă amenință de ceva vreme că mă duce într-un loc ..unde o să mă simt foarte bine, zice el.. n-am reusit o lună, două.. și uite că într-o seară dupa spectacol..

mariusmanole.ro

Andreea Marin a oferit Borcanul Bunului Simt

Povestea Alinei a fost prima aleasă de echipa Prețuiește viața drept exemplu în Campania Bunului Simt, proaspăt lansată în emisiunea de la TVR 1.

TVR 1

Old Town tea and sympathy help good causes

Altogether different from the designer fashion boutiques across Bucharest, Merci Charity Boutique is the perfect place to discover hand-made items or enjoy a cup of aromatic tea – and all in a good cause.

business-review.eu

România Optimistă: Ceainăria care te asteaptă să ajuti copiii bolnavi

V-ati băut ceaiul? Vă recomandăm noi unul, cu aromă de faptă bună. Îl găsiti în ceainăria caritabilă din Capitală si e special pentru că el salvează vieti.

TVR 1

Locul din Bucuresti în care nu plătesti cu bani, ci cu fapte bune

Goana zilnică pentru supravietuire ne face pe multi să uităm de semenii nostri mai putin norocosi. Există insă si români care isi dedică existenta celor mai năpăstuiti, oameni care traiesc pentru a-i ajuta pe altii.

Ziare.com

Merci Charity Boutique, ceainarie si concept store caritabil

Cum ar fi să poti ajuta cazuri medicale grave si să poti dona unor copii tratamentul pe o lună, de care le atârnă viata, toate astea în drumul tău, în programul de zi cu zi, printr-o simplă iesire la ceai sau printr-un cadou cumpărat unui prieten? Pai n-ar fi misto?

Metropotam.ro

Interviu cu Alina Tiplea, fondatoarea magazinului caritabil Merci Charity Boutique

"Căsuta Merci, un loc aromat cu fapte bune unde dăruiesti si primesti în fiecare zi" – este fraza în care ne-am regăsit si ne-a facut deopotrivă si mai curiosi să aflăm povestea "căsutei Merci".

Imparte.ro

De vorbă cu un om bun la un ceai marca Merci Charity Boutique

Uneori, în viată, un sut în fund chiar e un pas înainte. Asa, cel puţin, pare a se fi întâmplat în cazul Alinei Tiplea, sufletul Merci Charity Boutique, ceainărie si concept store caritabil.

businesscover.ro

Ceai aromat cu fapte bune în Centrul Vechi

Merci Charity Boutique a lansat primul concept store caritabil din Romania, un loc cu o identitate proprie, o ceainarie culturala, un anticariat cu decoratiuni si obiecte de arta si un magazin cu haine si accesorii.

romaniapozitiva.ro